Login

OERsterk

Het boek van drs. Richard de Leth met achtergrondinformatie over voeding en gezondheid, gezien vanuit verschillende vakgebieden. Veel van de informatie komt overeen met de inzichten over voeding en gezondheid vanuit de kPNI.

Oergondisch genieten

Een geweldig kookboek volgens het paleodieet. Een overzichtelijk kookboek waarin de verschillende recepten worden beschreven per jaargetijde. Hiermee wordt de overstap naar gezonde voeding zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Oersterk

Een verrassende ontdekkingstocht vol tips, gezonde ingrediënten en smaakvolle recepten. Eten en drinken volgens de natuur haalt het beste in uzelf naar boven. Welke voedingsmiddelen kunt u beter vermijden, waarom en waar vervangt u deze door?

Men’s Health Urbanathlon

Ren, spring, klim en klauter als een “oermens” dwars door de stad. Dit boek laat u zien, dat u geen ingewikkelde apparaten nodig heeft om fit te worden. Schema’s voor elk trainingsniveau, op jacht naar echt voedsel in de supermarkt.

Natuurlijk en gezond (op)voeden

Dit is geen opvoedboek voor ouders, maar een boek wat laat zien hoe u uzelf en uw kinderen Natuurlijk en Gezond kunt (op) voeden. Met als resultaat een betere gezondheid en een passend gewicht. Julia informeert u daarnaast, in samenwerking met een natuurarts, over alternatieven op het gebied van medicatie en geneeswijzen.

Het maakbare brein

Neuropsychologe Margriet Sitskoorn laat in dit boek zien op welke manieren we onze hersenen kunnen beïnvloeden zodat deze werkelijk zullen veranderen. Dit laat ze zien aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

100% Gifvrij

Na een lang gevecht tegen overgewicht en eetstoornissen gooide Julia Kang het roer radicaal om. Ze besloot natuurlijk te gaan eten en chemische stoffen te vermijden. Gifstoffen ontregelen de hormoonhuishouding en dat deel van de hersenen die ons gewicht reguleert. Onder de naam project Obelix doen Europese universiteiten hier onderzoek naar.

Lekker gluten & suikervrij

Kookboek van Heleen Quantrill-Korf voor heel veel variaties aan recepten zonder gluten en suiker.

Puur sap. Ontdek de kracht van vers gemaakte sappen, het ultieme fastfood uit de natuur! Moe, futloos, hier en een vetrolletje daar, vaak zin in iets zoets of een kop koffie? U bent zoals de meeste mensen het slachtoffer van de suikerrijke bewerkte voeding van tegenwoordig. Wilt u deze vicieuze cirkel doorbreken.