Login

Hoe werkt Eat4Health ?

We beginnen met een uitgebreid kennismakingsconsult. Dit eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens dit gesprek kijken we naar uw voedingspatroon, leefstijl, beweging en ontspanning. Maar we nemen ook uw medische en psychische situatie en geschiedenis door. Dit is belangrijk om een compleet beeld te krijgen van de oorza(a)ke(en) van uw klacht(en) en daar uiteindelijk een oplossing voor te vinden.

Om het eerste gesprek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en ons alvast goed voor te bereiden, vragen wij u een vragenformulier en een voedingsdagboek in te vullen. Wilt u deze formulieren liefst via de mail minimaal 5 dagen voor de eerst afspraak retour zenden. Probeert u zo zorgvuldig mogelijk de formulieren in te vullen, want dit is zeer waardevol voor het uitzoeken van de oorsprong van uw eventuele klacht(en).

Het anamnese formulier kunt u HIER Downloaden, het voedingsdagboek kunt u HIER downloaden.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we eerst de door u ingevulde formulieren. Vervolgens maken we een behandelingsplan en een planning voor de vervolgafspraken. Natuurlijk krijgt u naast de mondelinge adviezen de adviezen uitgewerkt toegezonden via de mail of indien nodig per post.