Login

Afvallen met maaltijdvervangers

Wilt u afvallen met behulp van maaltijdvervangers? Eat4health werkt met de maaltijdvervanger Juvo Raw Food. De diëtist, die een speciale Juvo coach cursus heeft gevolgd, begeleidt het proces tijdens en ook na het afvallen door middel van de maaltijdvervanger Juvo Raw Food. De kunst is natuurlijk om na het behalen van een bepaald streefgewicht hier ook op te blijven.

Wie ontdekte Juvo Raw Food?

JUVO is uitgevonden door de internationaal bekende en erkende oncoloog James Hwang MD. Ph.D. uit Korea. Hij heef jarenlang onderzoek verricht naar preventieve en alternatieve medicatie. Ook hij ontdekte hoe belangrijk goede voeding is voor gezondheid. Hwang gaf zijn product de naam Juvo, dit betekent “hulp geven”. Hwang’s missie is het wereldwijd helpen van mensen met een uitgebalanceerd milieuvriendelijk dieet, de volle vitaliteit van Moeder natuur. Juvo is gevriesdroogd en bevat dus geen water, hierdoor wordt het milieu minder belast met het vervoer van voeding omdat het lichter en kleiner is.

Wat is Juvo Raw Food?

Juvo is een raw food maaltijdvervanger van biologische granen, groenten, fruit,wieren, paddenstoelen, vitaminen en mineralen.
Maar het is ook een wholefood: de biologische granen, groenten, fruit en paddenstoelen worden geheel gebruikt. Fruit en bessen met schil en granen met vlies. Alle voedingsstoffen zijn aanwezig voor een goede opname, want Juvo is puur natuur en oergezond! Juvo wordt namelijk grof gesneden, snel ingevroren, gevriesdroogd en vervolgens gemalen, waardoor bijna alle voedingsstoffen behouden blijven en belangrijke enzymen actief blijven.

Wat betekent Raw Food:

"Voedsel in zijn natuurlijke, biologische vorm"
Raw of Living Fooder: Een groeiend aantal mensen in de VS en in West-Europa noemt zichzelf ‘Raw’ of ‘Living Fooder’. Deze mensen volgen het raw food-dieet, bestaande uit rauw, ongekookt, liefst onbewerkt voedsel, zoals (gekiemde) groenten, (gedroogd) fruit, zaden, wier, noten en peulvruchten.
48 graden
In een raw food-dieet wordt in principe niets gegeten dat is verhit boven de 48 graden, omdat enzymen bij deze temperatuur verloren gaan, net als een groot deel van de vitamines.
Puur!
Het raw food-principe betekent dat u ‘puur’ voedsel eet. Dat is voedsel in zijn natuurlijke, biologische vorm – dus niet bereid, versterkt, gemuteerd of zelfs gekookt. Het raw food-concept voorziet voor ten minste 75% in het consumeren van ongekookt voedsel.

Wat maakt Juvo Raw Food maaltijdvervanger anders?

Juvo bevat granen, groenten, fruit, wieren, paddenstoelen, vitaminen en mineralen en is rijk aan anti-oxidanten, enzymen, vezels en phytonutriënten. Bovendien bevat Juvo beslist geen soja, wei, gluten, gist, melk of melkderivaten, conserveringsmiddelen, zoet- geur-, kleur- en smaakstoffen of andere niet-natuurlijke bestanddelen.
In tegenstelling tot verschillende andere maaltijdvervangers, ‘opkikkers’, eiwitshakes en maaltijdrepen van onder meer Herbalife, Cambridge, La Ligna, SanaSlank, Prodimed, ProSlim, K-Slim en Biamed, bevat Juvo absoluut geen conserveringsmiddelen, geur- kleur- en smaakstoffen of andere niet-natuurlijke toevoegingen (‘e-nummers’).
Maaltijdvervanger
Juvo is de ideale en complete maaltijdvervanger voor ontbijt, lunch en/of diner. Met Juvo maakt u heerlijke smoothies, zodat het ook nog heerlijk smaakt.
Bovendien hoeft Juvo niet perse als maaltijdvervanger te worden gebruikt, maar kan het ook als ‘voedzaam tussendoortje’ worden gebruikt.
Samenvattend de voordelen van Juvo :
1. Juvo bevat ingrediënten die samen een perfect samengestelde maaltijd vormen
2. Raw, natuurlijk en biologisch
3. Bevat geen dierlijke bestanddelen (melkproducten, vlees, ei) , gluten, gist of suiker
4. Bevat geen conserveringsmiddelen of smaakstoffen?
5. Veilig en gecertificeerd

Assortiment: Het Juvo Raw Food-basisassortiment bestaat uit vier maaltijdvervangers c.q. voedingssupplementen, waarmee je eindeloos kunt variëren:

Juvo Raw Whole Food maaltijdvervanger, de makkelijkste manier om gezond te eten; Juvo original, een biologische maaltijdvervanger die snel, gemakkelijk, lekker en biologisch is. Juvo past in een raw food dieet, is glutenvrij en zeer geschikt voor mannen, vrouwen, sporters, managers, tieners en kinderen vanaf 4 jaar.
Juvo Slim Natural Raw maaltijdvervanger, de manier om met 55 biologische ingrediënten snel en duurzaam af te vallen. Raw food, dus biologisch, onbewerkt, de hele plant, vruchten met schil. Raw food heeft geleerd dat je de hele dag energiek en gezond kunt zijn met maar 500 calorieën.
Juvo Raw Superfood, het meest krachtige wat de natuur te bieden heeft. Met onder meer granen, grassen, kiemen, groenten en fruit. Ter ondersteuning van het immuunsysteem.
Juvo Raw protein, plantaardige eiwit-shake op basis van o.a. granen, algen en fruit. Past in een koolhydraten-arm dieet en is ideaal voor sporters (geen verzuring).

Juvo coaching:

Geeft Juvo u net dat duwtje in de rug?
Gezonde voeding is de basis voor een gezond lichaam. Eigenlijk weet iedereen dat, maar toch blijkt het in de praktijk lastig daar naar te leven. De verleidingen van lekker, maar ongezond voedsel om ons heen zijn voor velen onweerstaanbaar. Bovendien geldt: beginnen met gezond eten is één, volhouden is twee. Een duwtje in de rug en coaching helpt!

Effectief zonder gedoe
Een ‘duwtje’ in de rug met Juvo Raw Food maaltijdvervangers kan geweldig effectief. Zijn. Waarom? Niet alleen omdat Juvo heel gezond is, maar vooral ook heerlijk smaakt. Met Juvo bereidt u de lekkerste smoothies. En het is ook nog eens gemakkelijk: gezond en lekker eten zonder ‘gedoe’.
De Juvo biologische Raw Food maaltijdvervangers zijn rijk aan vezels en anti-oxidanten en zijn geheel plantaardig. Ze bevatten gevriesdroogde levende groenten, granen, fruit, kiemen, bessen, wieren, paddenstoelen, vitaminen en mineralen. Zonder gluten en zonder toevoegingen!

Waar andere maaltijdvervangers vooral suiker, e-nummers, aspartaam en dierlijke proteïnen bevatten, is Juvo Raw Food gewoon “ plantaardig en puur!” actief.

Ook als u alleen Juvo maaltijdvervangers wilt bestellen, kunt u bij Eat4health terecht. U kunt u bestelling plaatsen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Juvo producten                  Prijs per stuk
  • Juvo Original,                   15 maaltijden per verpakking € 49,95
  • Juvo Slim,                        15 maaltijden per verpakking € 49,95
  • Juvo Green proteïn,           12 maaltijden per verpakking € 44,95
  • Juvo Superfood,                60 doseringen per verpakking € 49,95
  • Juvo Shaker                      per stuk                               €  8,95

Juvo is een gezonde, makkelijke, en lekkere manier om: gezond te eten, af te vallen, het lichaam te balanceren en om de weerstand te verhogen.